Brand Publishing

Bij Brand Publishing gaat het om het creëren van de perfecte content voor jouw online communicatie. Of het nu voor je blog is, je nieuwsbrief of jouw social mediakanalen. Eén van de doelen in mijn samenwerkingen met klanten is het creëren van content die zorgt voor een geweldige merkervaring. Ik zorg ervoor dat de doelgroep zich verbonden voelt met jouw merk zodat ze hun positieve ervaring ook met veel plezier delen via mond tot mondreclame.

We beginnen met het creëren van de juiste strategie die naadloos aansluit op jouw doelen, zoals bijvoorbeeld een betrokken online community, meer brand awareness, de juiste positionering of interactie met je doelgroep. De strategie is de basis van de samenwerking en geeft richting aan de plannen voor de toekomst.

Wat ik voor je kan betekenen op het gebied van Brand Publishing

Social media
Het is belangrijk om jouw verhaal door te vertalen naar je social media-acocunts. Door samen unieke content te creëren en de juiste tone of voice te bepalen, kunnen we de doelen behalen die we vooraf hebben bepaald.

Lees hier meer over de social mediadiensten die ik aanbied.

Blogs

Wil je meer online aanwezig zijn door blogs in te zetten als merk? Dat kan! Met de juiste content strategie brengen we in kaart welke onderwerpen aantrekkelijk zijn voor jouw doelgroep. Naast het opstellen van een content strategie kun je het schrijven van de blogs ook uitbesteden aan Brands Matter. Na verschillende schrijfcursussen gevolgd te hebben op onder andere de Schrijversvakschool en het bijhouden van een eigen blog, weet ik altijd de juiste woorden en schrijfstijl te vinden die passend is voor jouw doelgroep.

Nieuwsbrieven

Door het versturen van een nieuwsbrief verkrijg je belangrijke data, waardoor je meer inzicht krijgt in de interesses van je doelgroep/abonnees. Met data driven e-mailmarketing kun je heel gericht content versturen die past bij de behoeftes van de lezer. Dit vergroot de kans op het openen en lezen van de nieuwsbrief en de traffic naar websites en webshops.

Neem contact met mij op om meer te weten te komen over de mogelijkheden die ik bied voor Brand Publishing.