Over BM

 

Brands Matter is ontstaan vanuit de behoefte om verhalen tot leven te brengen. Steeds meer merken hebben moeite met het vinden van hun unieke merkverhaal tussen al die concurrentie, terwijl elk merk uniek is en is ontstaan vanuit een gevoel en een gedachte. Wanneer die gedachte omgezet wordt in een concreet idee, het zaadje gepland is en stevig met zijn wortels in de grond staat, dan kun je gaan groeien als merk en een positief verschil maken.

 

 

Brands Matter is er voor merken die echt geloven dat ze een verschil kunnen maken in het leven van de consument. Onder andere op het gebied van plezier en genot, maar Brands Matter is er ook voor merken die maatschappelijk verantwoord (willen) ondernemen, voor het welzijn van dieren staan of rekening houden met de veranderingen in het klimaat. Consumenten worden zich steeds meer bewust van hun koopgedrag en maken vaker weloverwogen keuzes. Ze willen zich verbonden voelen met een merk én het product of de dienst die zij aanschaffen. Het is belangrijk om daar als merk op in te spelen, ook met de communicatie.

 

Brands Matter heeft ervaring met uiteenlopende communicatie vraagstukken en voor verschillende branches. Ze wordt enthousiast van de passie die zij terugziet in bedrijven. Er wordt daarom niet alleen gekeken naar het product, het merk of het communicatie vraagstuk, maar ook naar de mens achter het bedrijf. Onze focus ligt op merkstrategie, de positionering in de markt en online communicatie, maar we zijn altijd te porren voor andere opdrachten.

 

Diensten

Brands Matter helpt organisaties en merken met hun merkstrategie, de positionering in de markt en hun online communicatie. Verder kan Brands Matter helpen met;

– Social strategy & creatieve concepten
– Community Management – ik help je met de groei van jouw online community
– Copywriting & content creatie
– Content Management
– Merkpositionering
– Escalatie- en Crisismanagement.
– Ontwikkeling van creatieve campagnes
– Redactiewerk

Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact op met joyce@brandsmatter.nl