Over BM

Mijn naam is Joyce Kamerbeek, eigenaar van Brands Matter. Brands Matter is in 2017 ontstaan vanuit de behoefte om verhalen tot leven te brengen. Als freelance social media manager, strateeg en Community Specialist ondersteun ik merken en bedrijven met het vinden van hun unieke merkverhaal. Ik help met het maken van een verschil op social media waar je tegen zoveel merken moet opboksen.

Brands Matter is er voor merken die echt geloven dat ze een verschil kunnen maken in het leven van de consument. Consumenten worden zich steeds meer bewust van hun koopgedrag en maken vaker weloverwogen keuzes. Ze willen zich verbonden voelen met een merk én het product of de dienst die zij aanschaffen. Het is belangrijk om daar als merk op in te spelen. Niet alleen met het product of de dienst, maar juist ook met de communicatie.

De afgelopen jaren heb o.a. gewerkt voor Grand’Italia, Warsteiner, Bison, Ibis, Nestlé (o.a KitKat, NESCAFÉ Dolce Gusto, MAGGI en Wunda), Westfield Mall of the Netherlands, Terschelling, en MG Motor Europe.

Brands Matter focust zich op de ontwikkeling van de social media strategie, social campagnes, social media management en community management.

Kennismaken? Say hi joyce@brandsmatter.nl

Diensten

Brands Matter helpt met;

  • Het ontwikkelen van een social strategie
  • De ontwikkeling en implementatie van social campagnes
  • Conceptontwikkeling voor social (content management)
  • Social Media Management
  • Community Management – ik help je met de groei van jouw online community

Wil je naast één van de bovenstaande diensten ook PR, Influencer Management, grafisch vormgeving of een andere specialiteit inhuren? Ik werk nauw samen met ervaren freelancers binnen verschillende vakgebieden.

Geïnteresseerd in een samenwerking of meer informatie? Neem contact op via joyce@brandsmatter.nl