Over BM

Mijn naam is Joyce Kamerbeek, eigenaar van Brands Matter. Brands Matter is in 2017 ontstaan vanuit de behoefte om verhalen tot leven te brengen. Steeds meer merken hebben moeite met het vinden van hun unieke merkverhaal tussen al die concurrentie, terwijl elk merk uniek is en is ontstaan vanuit een gevoel en een gedachte. Wanneer die gedachte omgezet wordt in een concreet idee, het zaadje gepland is en stevig met zijn wortels in de grond staat, dan kun je gaan groeien als merk en een positief verschil maken.

Brands Matter is er voor merken die echt geloven dat ze een verschil kunnen maken in het leven van de consument. Consumenten worden zich steeds meer bewust van hun koopgedrag en maken vaker weloverwogen keuzes. Ze willen zich verbonden voelen met een merk én het product of de dienst die zij aanschaffen. Het is belangrijk om daar als merk op in te spelen. Niet alleen met het product of de dienst, maar juist ook met de communicatie.

Brands Matter heeft ervaring met uiteenlopende communicatie vraagstukken en voor verschillende branches. Ze wordt enthousiast van de passie die zij terugziet in bedrijven. Er wordt daarom niet alleen gekeken naar het product, het merk of het communicatie vraagstuk, maar ook naar de mens achter het bedrijf. Mijn focus ligt op merkstrategie, de positionering in de markt en online communicatie, maar ik ben altijd te porren voor andere opdrachten.

Diensten

Brands Matter helpt organisaties en merken met hun merkstrategie, de positionering in de markt en hun online communicatie. Verder kan Brands Matter helpen met;

– Social strategy
– Social branding – tone of image & tone of voice
– Creatieve social concepten en campagnes
– Copywriting & content creatie
– Content Management
– Merkpositionering
– Social media marketing
– Community Management – ik help je met de groei van jouw online community

Wil je naast één van de bovenstaande diensten ook PR, Influencer Management, grafisch vormgeving of een andere specialiteit inhuren? Ik werk nauw samen met ervaren freelancers binnen verschillende vakgebieden. Voor projecten met extra wensen zal ik mensen uit mijn netwerk inhuren om een compleet pakket aan te bieden.

Geïnteresseerd in een samenwerking of meer informatie? Neem contact op via joyce@brandsmatter.nl